UVJETI I ODREDBE

OPĆI UVJETI

Opći uvjeti poslovanja tvrtke Aurora-Invest trgovina i usluge d.o.o sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti kupaca i Međunarodnim kodeksom poslovnog ponašanja.

Kupac potvrđuje da je u potpunosti upoznat i da se slaže s tekstom u općim uvjetima poslovanja koji su objavljeni na ovim web stranicama Aurora-Invest trgovina i usluge d.o.o.

1. PODACI O PONUDITELJIMA

Prodaju putem Interneta obavlja tvrtka Aurora-Invest trgovina i usluge d.o.o, Nikole Hećimovića 7, 10000 Zagreb.
Tvrtka je porezni obveznik.

OIB 92396225261

2. DOSTUPNOST INFORMACIJA

Prodavatelj se obvezuje kupcu u svakom trenutku pružiti sljedeće podatke:

  • identitet tvrtke (naziv i mjesto tvrtke, PDV ID),

podaci za kontakt s kojima korisnik može brzo i učinkovito komunicirati (e-pošta, telefon),

  • karakteristike članaka,

  • dostupnost predmeta (bilo koji proizvod ponuđen putem internetske prodaje trebao bi biti dostupan u razumnom roku),

  • artikli za dostavu (način, mjesto i vrijeme isporuke),

  • sve cijene moraju biti jasno i nedvosmisleno postavljene i prikazane na način koji uključuje PDV i troškove prijevoza,

  • način plaćanja i trošak dostave,

  • razdoblje u kojem je još uvijek moguće odustati od ugovora, uvjete odustajanja, kao i informacije u kojem slučaju kupac snosi sve troškove povezane s povratom pošiljke ili određenog proizvoda.

3. NARUČIVANJE

Kupac je odgovoran za točnost podataka danih tijekom postupka narudžbe. Davatelj nije odgovoran za bilo kakve pogreške u isporuci zbog pogrešno navedene adrese.
Nakon slanja narudžbe, kupac će putem e-pošte dobiti potvrdu narudžbe (račun). Narudžba (račun) pohranjuje se u elektroničkom obliku na poslužitelju i kupcu je dostupna u bilo kojem trenutku na njegovom profilu.

4. OTPREMA POŠILJKE NA TEMELJU NARUDŽBE

Kao što je navedeno u uvjetima isporuke.

5. PRAVO ODUSTAJANJA, POVRAT ROBE

Kupac ima pravo obavijestiti ponuditelja (putem e-pošte na info@majstor-pivar.com) u roku od 14 dana od primitka robe da povlači iz narudžbe, bez obzira na razlog odustajanja. Trošak koji kupac ima u slučaju odustajanja od narudžbe je trošak prijevoza, ako je roba neoštećena i zapakirana u originalno pakiranje. Roba se mora vratiti ponuditelju najkasnije u roku od 30 dana od obavijesti o otkazivanju narudžbe (kupnje). Ako roba nije zapakirana u originalno pakiranje, vraćeni iznos smanjuje se za 10%, a ako je roba oštećena, vraćeni iznos smanjuje se za najmanje 20%.

Vraćena roba mora se vratiti neoštećena i u istoj količini, osim ako je uništena ili izgubljena i kupac za to nije odgovoran.
Vraćeni iznos prijenosa izvršit će se najkasnije deset (10) dana od primitka vraćene robe. Povrat iznosa kupnje vrši se na tekući račun kupca, koji se navodi prilikom vraćanja robe.

Roba se mora vratiti ponuditelju na adresu centralnog lagera.

6. CIJENE

Cijene su izražene u kn (KUNA) s PDV-om. Cijena navedena za svaki artikl ne uključuje troškove dostave.
Cijena prikazana na kraju narudžbe konačna je cijena, koja također uključuje troškove dostave.


Prodavatelj zadržava pravo promjene cijena. Cijena koja je objavljena na dan narudžbe, na dan završetka narudžbe i pošiljke naručene robe vrijedi.

7. UVJETI PLAĆANJA

Kao što je navedeno u odredbi o uvjetima plaćanja.

8. PRIGOVORI I SPOROVI

Davatelj je dužan uspostaviti učinkovit sustav za obradu žalbi. Ponuditelj će nastojati obrađivati ​​sve prigovore što je prije moguće i obavijestiti kupca.

Isporučena roba vlasništvo je ponuditelja do potpune namire svih potraživanja iz poslovnog odnosa. Operacijom preko tekućeg računa zadržana imovinska prava predstavljaju način osiguranja vjerovnikove ravnoteže. Ako se plaćanje vrši putem mjesta plaćanja, koje nam je obvezno poslati uplatu, davatelj usluga nastavlja posjedovati robu u izvornom i obrađenom obliku sve dok se na računu pošiljatelja ne zabilježi priljev iznosa kupnje. Obveza plaćanja uklanja se s kupca nakon što se na našem računu evidentira priljev ukupnog iznosa kupnje.

U slučaju da kupac vrati primljeni predmet, kupac se obvezuje vratiti isporučenu robu najkasnije u roku od deset (10) dana od primitka potvrde o potvrdi reklamacije od strane prodavatelja. Prodavač zadržava 20% iznosa kupnje kako bi umanjio vrijednost robe. Ako kupac robu ne vrati u propisanom roku, prodavatelj će mu naplatiti 50% vrijednosti robe zbog poslovne štete.

Uvijek ćemo težiti mirnom i prijateljskom rješavanju svih sporova.

9. PRAVILA PRIVATNOSTI

Zaštita osobnih podataka:
Davatelj se obvezuje trajno zaštititi sve osobne podatke korisnika. Davatelj će koristiti osobne podatke isključivo u svrhu ispunjavanja narudžbe (slanje informativnog materijala, ponuda, računa) i druge potrebne komunikacije. Osobni podaci naših korisnika jedno su od područja kojem posvećujemo iznimnu pažnju i pažnju.

Voditelj internetske trgovine majstor-pivar.com Aurora-Invest trgovina i usluge d.o.o (voditelj) dužan je štititi osobne podatke svojih korisnika u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1-UPB1).
U poslovne svrhe internetska trgovina prikuplja sljedeće korisničke podatke:
- ime i prezime,
- adresa i prebivalište,
- Email adresa,
- Korisničko ime,
- lozinka u šifriranom obliku,
- bilo koji telefonski broj
- i ostale informacije koje korisnici unose u obrasce na web mjestu.

Nismo odgovorni za točnost podataka koje je korisnik unio.
Iz sigurnosnih razloga, IP adrese se također prikupljaju putem kojih korisnici pristupaju web mjestu. Na početku posjeta, svakom se korisniku dodjeljuje kolačić za identificiranje i nadgledanje košarice. Internetska trgovina također može pohraniti određene postojane kolačiće na korisnikovom računalu: identifikacijski broj korisnika u šifriranom obliku (za identifikaciju pri sljedećem posjetu) i četiri kolačića iz sustava Google Analytics (analiza posjeta web mjestu). Svi spomenuti podaci, osim kolačića, trajno su pohranjeni na poslužitelju internetske trgovine. Kolačići se pohranjuju u memoriju poslužitelja samo za vrijeme posjeta i brišu se nakon jednog sata neaktivnosti, dok se trajni kolačići trajno pohranjuju na računalo posjetitelja.

Voditelj internetske trgovine može koristiti podatke u anonimiziranom objedinjenom obliku u svrhe statističke analize. Administrator internetske trgovine ni pod kojim uvjetima neće pružati korisničke podatke neovlaštenim osobama. Korisničku adresu za dostavu povjerit ćemo samo dostavnoj službi (npr. GLS). Korisnika ćemo kontaktirati putem sredstava za komunikaciju na daljinu samo ako se korisnik tome izričito ne protivi.

Otkrivanje osobnih podataka u iznimnim slučajevima:

Informacije koje prikupljamo i obrađujemo u internetskoj trgovini objavit ćemo samo ako je takva obveza propisana zakonom ili u dobroj vjeri da je takva radnja potrebna za pravne postupke ili postupke pred drugim državnim agencijama te za zaštitu i ostvarivanje legitimnih interesa internetske trgovine. pohraniti.

Spremanje ugovora ili. računi, sklopljeni ugovori ili račun i narudžbe tvrtka pohranjuje u sjedištu (Aurora-Invest trgovina i usluge d.o.o, Nikole Hećimovića 7, 10000 Zagreb). Ako kupac želi pristupiti pohranjenim podacima, može nas kontaktirati putem adrese e-pošte info@majstor-pivar.com ili telefonskog broja 098 202 567.