UVJETI PLAĆANJA

UVJETI PLAĆANJA

Internetsku kupnju možete izvršiti na web stranici Majstor Pivar, koja je u vlasništvu Aurora-Invest trgovina i usluge d.o.o., karticom, putem Paypala i predračuna. Osobno preuzimanje i plačanje robe prilikom preuzimanja nije moguće.

1. PAYPAL

Za opcije plaćanja možete odabrati PayPal. PayPal.com je siguran pružatelj usluga e-plaćanja s kreditnom karticom. Usluga osigurava sigurno internetsko plaćanje u stvarnom vremenu (mrežne autorizacije plaćanja i kreditnih kartica).

2. PLAĆANJE PUTEM PREDRAČUNA

Za opcije plaćanja odaberite Izvanmrežno plaćanje. Kada odaberete izvanmrežno plaćanje, na svoju e-adresu dobit ćete predračun sa svim potrebnim informacijama za plaćanje (transakcijski račun, referenca / referenca i svrha plaćanja). Pri odabiru plaćanja putem predračuna, naručene proizvode moći ćete platiti općim nalogom za plaćanje. Najbrži i najjednostavniji način plaćanja je putem vaše mrežne banke. Uplatu možete izvršiti i u bilo kojoj drugoj banci ili pošti. Naručene proizvode ćemo otpremiti čim se uplata odrazi na našom transakcijskom računu.

*3. TAKOĐER ĆE BITI MOGUĆE USKORO PLAČANJE DEBITNOM/KREDITNOM KARTICOM

Trenutno sređujemo posljednje detalje kako bi bilo moguće platiti i debitnom / kreditnom karticom.